Okulumuzun Ortak Olduğu eTwinning Projesi

Romanya, Yunanistan, Azerbaycan ve Türkiye ortaklı ‘İlgi Alanlarım(Our Interests)’ adlı projemizin amacı, her öğrencinin kendi ilgi alanlarını keşfetmesi, bu konuda araştırmalar yapması, kendini geliştirmesi, bilimsel gelişmeleri takip edip ilgi alanındaki hakimiyetini artırması, sahip olduğu bilgi ve becerileri akranlarına aktarması. 1- Öğrencilerimizin sahip olduğu ilgi ve becerilerini farketmesi. 2- Öğrencilerimizin sahip olduğu ilgi ve becerilerini aktarması. 3- Öğrencilerimizin STEM alanındaki alt yapıyı oluşturmak. 4- e-twinning projelerinin yaygınlaştırılması. 5- Öğrencilerimizin işbirliği becerilerini ve özgüvenlerini artırmak. 6- Öğrencilerin çevrelerindeki sorunlara çözüm bulmak kabiliyetlerini arttırma. 7- İlgi alanıyla ilgili materyal tasarlaması.